Cloud Communicatie

Cloud communicatie

Met de i-c4c Cloud Connect kan de gebruiker optimaal presteren en de veiligheid verbeteren. Uw i-c4c maakt verbinding met onze cloud-interface, waar een schat aan gegevens en informatie voor u beschikbaar zal zijn.

Toegang tot uw gegevens is net zo eenvoudig als inloggen op een website, wat kan worden gedaan met behulp van een laptop, tablet of smartphone. De eenvoudige interface helpt technici bij het optimaliseren van de belasting, ingenieurs bij het opsporen van potentiële problemen en managers bij het plannen van de taken.

Door een specifieke kraan te selecteren, kunt u de historische gegevens bekijken, zoals het aantal bewegingen, timers, overbelastingsgebeurtenissen, belastingsspectrum, SWP, aantal jogging, fouten bij de frequentieregelaar, …

Wanneer u op de knop ‘live’ drukt, heeft u een live verbinding met de kraan zodat u bewegingen, belasting, rij-status, motorstroom, temperatuur, trillingen, overbelasting of slappe kabel kunt zien.
Het platform bewaakt continu kritieke parameters en stuurt u een e-mail of bericht als een parameter een vooraf ingestelde waarde overschrijdt.