FRANCAIS | ENGLISH | ZOEKEN zoeken

 

 
home > bedrijf
HET BEDRIJF

Reeds meer dan 20 jaar is indic een betrouwbare partner in de toelevering en service van de radiobesturingen Ikusi in België, Nederland en Luxemburg.
In de beginjaren hebben we ons bijna uitsluitend geconcentreerd op de markt van de radiobesturingen op rolbruggen(bovenloopkranen) met als resultaat dat indic in deze sector marktleider is geworden in de Benelux.

Vanaf de tweede helft van de jaren ‘90 is enerzijds ons aanbod van producten uitgebreid met overlastbeveiligingen, weegsystemen, windmeters en voedingssystemen en zijn we anderzijds activiteiten opgestart bij andere doelgroepen zoals bouwkranen, betonpompen, machinebouwers, hydraulische toepassingen, ....

In 2005 verhuisden we naar onze huidige locatie in Schelle. Dit gebouw werd in de periode
2009 - 2010 volledig gerenoveerd.

In 2009 werd het zusterbedrijf,  incosa solutions, opgestart dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en export van het  nieuwe productgamma i-c4c met een brede waaier van toepassingen in de beveiliging van en communicatie tussen kranen.

Op 30 september 2010 rondde indic de overname af van wisman techniek. Een bedrijf dat zijn bekendheid verwierf door de volgende activiteiten : distributie van kabelrupsen, slangen, koppelingen en kabelafschermingen. De maatschappelijke zetel en de operationele activiteiten werden naar Schelle overgebracht.

Een volgehouden strategie, flexibiliteit en een sterke servicegerichtheid liggen aan de basis van het succes van indic.  De verdere groei wordt echter nog elke dag verder gerealiseerd door gemotiveerd, klantvriendelijk personeel met een zeer goede technische know-how.