FRANCAIS | ENGLISH | ZOEKEN zoeken

 

 
home > nieuws

Matexpo Kortrijk : 5 - 9 september 2007

Begin volgende maand, meer bepaald op woensdag 5 september, opent Matexpo 2007 zijn deuren. Deze internationale vakbeurs is reeds aan haar 32ste editie toe en zal naar goede gewoonte de bouwprofessional een volledig overzicht bieden van wat er in de wereld beschikbaar is op het vlak van machines, technieken en materieel voor de bouwnijverheid, de wegenbouw, de industrie, recyclage en openbare werken.

Verschillende van de meer dan 350 exposanten hebben dit Europees trefpunt voor de bouwvakman afgewacht om in primeur hun nieuwste creaties voor te stellen. Ook dit jaar blijft Indic niet achter en stelt op Matexpo I-syon voor, de gloednieuwe "mini" Ikusi radiobesturing. Deze kleinere en lichtere besturing is het product van een intens ontwikkelingsproces. De I-syon is perfect inzetbaar voor het draadloos bedienen van transportbanden, lieren, graafmachines, vorkliften, bosontginnings- en landbouwmachines, ... Hiermee is I-syon de perfecte aanvulling binnen het bestaande Ikusi gamma radiobesturingen met drukknop- en joysticksbedieningen voor het draadloos besturen van bouwkranen, betonpompen, autolaadkranen,rolbruggen...

Wij nodigen u dan ook vriendelijk uit om ons te komen bezoeken op stand 630, om onze nieuwe én vertrouwde producten te komen (her)ontdekken. Om onze nieuwste telg nog wat meer in de schijnwerpers te plaatsen organiseert Indic ook een actie waarbij dagelijks aankoopbonnen te winnen zijn. Een reden temeer om ons zeker een bezoekje te brengen! Gratis toegangskaarten kunnen wij u op eenvoudig verzoek bezorgen.

Praktische info :
Matexpo 2007 - stand 630
woensdag 5 tot zondag 9 september 2007
Kortrijk xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 kortrijk