Diensten

Uw partner voor kraanbesturingsystemen

Ingenuity Connected

Voor alle diensten die nodig zijn om een kraanbesturing op maat te bouwen, in dienst te nemen en in werking te houden, kan u bij INDIC terecht.

Engineering op maat

Elke kraantoepassing is anders. Wij luisteren aandachtig naar uw noden voor we aan de slag gaan en een unieke oplossing bouwen. Of het nu gaat om het customizen van een radiosturing of het ontwerpen van een geïntegreerd kraanbesturingssysteem.

All-inclusive servicecontracten

Geen investering, 100% garantie. U betaalt een vast maandelijks bedrag en wij doen de rest: levering, montage, indienststelling, onderhoud, vervanging … En niet onbelangrijk: wij komen altijd tot bij u. De administratie beperken we bovendien…

Herstellingen en onderhoud

Een probleem of een defect? Eén telefoontje en u wordt geholpen. Voor doorsnee onderhoudstaken kunnen onze ingenieurs u vaak telefonisch bijstaan. Moeten we ter plaatse komen, dan zoeken we samen naar een geschikte datum. Veelal wordt…

Snel dankzij stock

Wachten op de levering van onderdelen? Dat zult u van ons nooit horen. Wij hebben ze namelijk op voorraad. Zo ontstaat er nooit vertraging in de planning. En hoeft u zelf geen reservestukken in huis te halen. Stukken die geen maatwerk vragen…

Montage en indienstneming

Ook na de aankoop kan u op ons rekenen. We komen het systeem bij u op de werkvloer monteren en afstellen tot alles werkt zoals voorzien en volgens de geldende normen. De veiligheidskeuring wordt vervolgens een formaliteit.

wereldmap

Reeds meer dan 15 jaar marktleider

INDIC heeft 30 jaar ervaring in de sector van de kraanbesturingssystemen. Met zo’n 20.000 geïnstalleerde systemen is het overtuigend marktleider in de Benelux.

Ingenuity Connected

Kleine of grote klant, we zien u steeds als een partner met een uniek verhaal. Wij luisteren aandachtig naar uw noden voor we aan de slag gaan en een unieke oplossing bouwen.