Over INDIC

Ingenuity Connected

Uw partner voor kraanbesturingssystemen

INDIC bouwt draadloze radiosturingen, beveiligingssystemen, overlastbeveiligingen (i-c4c) en geïntegreerde besturingssystemen voor industriële rolbruggen, kranen en voertuigen. Voor radiosturingen werken we met toestellen van Danfoss (vroeger IKUSI), die we op maat van uw behoeften afwerken. Voor geïntegreerde besturingssystemen bouwen we onze eigen oplossingen. Ook montage, indienstneming en herstellingen kan u aan ons overlaten.

Een team ingenieurs voor u!

Oplossingen op maat

IMG_6724-1-2

Meer over INDIC

INDIC heeft 30 jaar ervaring in de sector van de kraanbesturingssystemen. Met zo’n 20.000 geïnstalleerde systemen is het overtuigend marktleider in de Benelux. Het INDIC magazijn bevat steeds een ruime voorraad van alle relevante producten en onderdelen – dat bespoedigt leveringen, opleveringen en herstellingen.

Visie – Een uniek partnerschap

Na de verkoop is het project voor ons niet afgehandeld. Integendeel, dan begint het pas. De techniekers en ingenieurs van INDIC staan altijd klaar om u bij te staan. Zo bouwen wij aan een uniek partnerschap op lange termijn.

Missie – Internationale groei

In de Benelux blijven we verder bouwen aan onze duurzame klantrelaties. In andere landen werken we met succes aan het uitbreiden van ons klantenbestand.

Partner van Danfoss, Incasys en Incosa Solutions

Voor op maat afgewerkte radiosturingen vertrekken we van de toestellen van Danfoss (vroeger IKUSI). Voor geïntegreerde besturings- en beveiligingssystemen werken we met het control system i-c4c van zusterbedrijf Incosa Solutions. Zusterbedrijf Incasys is een servicebedrijf gespecialiseerd in kabelrupsen en industriële afschermingen voor kabels.

Jazeker. Wat telt voor INDIC is geen merkbekendheid, maar dat u tevreden bent. Wij plakken met plezier de logo’s van partners op de toestellen die we opleveren.

Wij hebben alle wisselstukken op voorraad in ons magazijn. Binnen de twee dagen zijn ze bij u.

Nee, het maakt niet uit wat de oorzaak is van het defect. Eén telefoontje en we komen bij u ter plekke om de afstandsbediening te vervangen. In ruil voor het beschadigde toestel krijgt u gratis een nieuw exemplaar. Ja, ook wanneer u zelf in fout was.

  • Meer dan 20.000 kraanbesturingssystemen up and running
  • Meer dan 350 all-in servicecontracten
  • 100% garantie voor klanten all-in servicecontracten
  • Sinds 1988 actief in de sector
  • Actief in 23 landen

Testimonials

20.000 systemen
up and running

20.000 kraanbesturingssystemen up and running, en toch gaan wij niet voor seriewerk. Kleine of grote klant, we zien u steeds als een partner met een uniek verhaal. Wij luisteren naar uw specifieke noden, bieden oplossingen op maat en bouwen aan een relatie op lange termijn.

Commercieel team

Onze commerciële mensen staan altijd voor u klaar.
Eén telefoontje en u wordt verder geholpen: +32 3 451 93 93.
U kan hen ook schrijven op commercial@indiconline.com.

 

Ingenieurs

Niet alleen ervaren rotten in het ontwerpen van elektrische componenten en
systemen voor de bediening en beveiliging van kranen. Ook onderlegd in het
luisteren naar uw noden om u optimaal bij te staan.

 

 

Techniekers

Bouwen, monteren, indienstnemen, herstellen … Kraanbesturingssystemen en
alle verschillende elektrische componenten kennen voor hen geen geheimen

 

 

Support