Montage en indienstneming

Montage en indienstneming

Ook na de aankoop kan u op ons rekenen. We komen het systeem bij u op de werkvloer monteren en afstellen tot alles werkt zoals voorzien en volgens de geldende normen. De veiligheidskeuring wordt zo een formaliteit.

IMG_6814-1

Vlotte montage radiozenders

Geen zorgen over de plaatsing van radiozenders en overlastbeveiligingen, of het nu gaat om een nieuw systeem of een retrofit. Onze technische dienst komt daarvoor graag ter plaatse. U kiest een geschikt moment in de agenda, zodat uw activiteiten geen hinder ondervinden.

Montages worden altijd afgewerkt met het toevoegen van de verplichte richtingstickers en indien nodig lampen of signaalhoorns. Bij meer complexe radiosturingen komen we vooraf bij u langs voor het opstellen van een installatieplan.

Volledige indienstneming kraanbesturing

De indienstneming van volledige kraanbesturingssystemen vereist de nodige technische kennis. Wij komen ter plaatse met een ervaren technieker én een ingenieur om ervoor te zorgen dat alles snel en betrouwbaar verloopt. Zij werken samen met uw eigen techniekers zodat zij ook de finesses van het systeem leren kennen. Zo kunnen zij later zelf onderhoudsacties uitvoeren, eventueel met telefonische ondersteuning van onze ingenieurs.

Instellingen parameters, kalibratie, testing

Ons team zorgt voor de plaatsing en kalibratie van overlastbeveiligingen. Ook het kalibreren van andere sensoren en het instellen van de positieparameters kan u aan hen overlaten. Draadloze netwerken worden grondig getest en de locaties van de antennes geoptimaliseerd. Daarnaast controleren zij alle bedradingen en testen de volledige functionaliteit, zodat u er zeker van bent dat het systeem 100% veilig werkt.