All-inclusive

All-inclusive servicecontracten

Een minimum aan zorgen en een maximum aan bedrijfszekerheid voor al uw kraanbesturingen. Dat is waar onze all-inclusive servicecontracten voor staan. U koopt niets – geen investering – maar betaalt een jaarlijkse of maandelijkse vaste kost en wij zorgen voor de service: levering, montage, indienststelling, onderhoud en vervanging.

En niet onbelangrijk: wij komen altijd tot bij u. De administratie beperken we bovendien tot het minimum. U hoeft ons maar te bellen en we zijn bij u.

Onze service: omnium verzekering tegen defecten

U weet voor 100% waar u aan toe bent. Voor onze servicecontracten hanteren we namelijk het principe van de omnium verzekering: bij elk defect – waar de oorzaak ook ligt – zorgen wij voor gratis reparatie of vervanging. U bezorgt ons het oude, defecte toestel en wij plaatsen een nieuw exemplaar dat vlekkeloos werkt.

Als klant met een servicecontract krijgt u bovendien een voorkeursbehandeling in onze planning, zodat we snel ter plaatse zijn. Dankzij onze uitgebreide stock vormen ook wisselstukken nooit een bottleneck voor het onderhoud van uw installaties.

100% gegarandeerd

Steeds nieuwe technologie

Geen investering

Snelle interventies

Steeds nieuwe toestellen

Wat meer is: alle toestellen en systemen worden op gezette tijden vervangen. Zo blijft het risico op defecten minimaal en gebruikt u steeds de nieuwste technologie. Afhankelijk van het type systeem gebeurt dat elke 3 jaar of elke 5 jaar. De oude systemen worden in onze werkplaats op een duurzame manier ontmanteld.