Engineering op maat

Engineering op maat

Elke werkvloer, elke kraantoepassing is anders. Wij luisteren aandachtig naar uw noden voor we aan de slag gaan en een unieke oplossing bouwen. Of het nu gaat om het customizen van een radiosturing of het ontwerpen van een geïntegreerd besturingssysteem.

Gecustomizede radiosturingen

Geen serieproduct, maar een op maat afgewerkte radiosturing die volledig aan uw behoeften voldoet. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij bezorgen u een offerte met een gedetailleerde ontwerptekening.

Speciaal voor u creëren onze ingenieurs en techniekers een unieke radiosturing met de juiste elementen – joy sticks, drukknoppen, draaiknoppen, handpedalen, displays … Een radiosturing met precies die functionaliteiten die het werk van uw operatoren sneller en veiliger maakt; van aan/uit-keuzes tot continue variaties, van zonebeveiligingen tot numerieke feedback.

Geïntegreerde kraanbesturingsystemen

Uw volledig geïntegreerd kraanbesturings- en beveiligingssysteem kan door ons worden ontworpen, gebouwd en geprogrammeerd. Zo een systeem integreert alle toepassingen die u wenst in een centrale elektrokast, zoals overlastbeveiligingen, weegsystemen, zonebeveilingen, kranen in tandem, radiosturingen, een platform voor draadloze communicatie, etcetera. Voor nieuwe installaties of retrofit.

Het project start van een gedetailleerde beschrijving van alle gewenste functionaliteiten en beveiligingen. Dankzij onze ruime ervaring zien we snel wat het optimale systeem is voor uw toepassing. Door te vertrekken van bestaande INDIC oplossingen kunnen we complexe, geïntegreerde systemen efficiënt samenstellen. Na een doeltreffend overleg keuren we samen het definitieve ontwerp goed. Een grondige testfase in ons labo verzekert een probleemloze indienstneming.