Beveiligingstoepassingen

Beveiligingstoepassingen

De i-c4c biedt, naast probleemloze overlastbeveiling ook de mogelijkheid voor  tal van andere veiligheidsfuncties.

Tandem beveiliging

Deze veiligheidstoepassing wanneer kranen samen werken, is een add-on systeem dat gemonteerd kan worden zonder enige aanpassing aan de elektrische kast van de kranen! De software van i-c4c biedt de veiligheidscontrole van de eindschakelaars (1e en 2e snelheid) en houdt rekening met de anti-bots beveiliging. Toezicht op trolley en takel bewegingen zijn beschikbaar als optie. Gemakkelijke en snelle installatie!

Zone beveiliging

De i-c4c voorkomt dat kranen in zones terechtkomen onder programmeerbare omstandigheden. Rolbruggen kunnen bijvoorbeeld niet over actieve machines rijden; een i-c4c verzendt de staat van de machines draadloos naar de rolbrug, waar een andere i-c4c, bevestigd op de rolbrug, zijn positie berekent en beslist welke bewegingen zijn toegestaan.

Loopweg beveiliging

Loopwegen hebben een maximale capaciteit, in sommige configuraties bestaat het risico van overbelasting van de loopweg als verschillende rolbruggen belast zijn.
Ons systeem zorgt ervoor dat belaste rolbruggen niet naar elkaar toe lopen en dat ze stoppen met tillen als de rolbruggen dicht bij elkaar staan.